Vi erbjuder genom Comboloans samarbete med exklusivt utvalda partnerföretag, bra förhandlingstjänster som på olika sätt hjälper dig att sänka dina hushållsnära och privatekonomiska kostnader.

Utgångspunkten är att tjänsterna går i linje med Comboloans ambition att hjälpa besökare och medlemmar med att sänka sina månadskostnader, därför har vi varit noggrant valt ut våra partners och försäkrat oss om hög kvalitet och expertiskunskap inom respektive område. Läs mer om de olika tjänsterna nedan och fyll sedan i respektive formulär för bästa service.


Bolån

Genom vårt samarbete med Consector som är Sveriges ledande låneförmedlare, kan du få hjälp med förhandling av ditt bolån kostnadsfritt. Tjänsten är för dig som vill att någon annan sköter omförhandlingen eller upphandlingen av dina bolån.

Hjälp mig!

Privatlån

Genom vårt samarbete med Consector, som är en av Sveriges ledande låneförmedlare, kan du få hjälp med förhandling av ditt privatlån helt kostnadsfritt. Tjänsten är för dig som vill att någon annan sköter förhandlingen med banken.

Hjälp mig!

ROT & RUT

Comboloan samarbetar med Servicestart som är Sveriges största upphandlingstjänst av ROT & RUT tjänster. Skicka din förfrågan och nå hela marknaden av intresserade företag. Ta emot upp till 5 prisförslag - jämför betyg och erbjudanden. Välj det som passar dig bäst!

Hjälp mig!

Billån

Genom vårt samarbete med Consector, som är en av Sveriges ledande låneförmedlare, kan du få hjälp med förhandling av Billån helt kostnadsfritt. Tjänsten är för dig som vill att någon annan sköter förhandlingen av ditt lån till bilen

Hjälp mig!

Pension

Genom vårt samarbete med Pensiono som är Sveriges ledande jämförelsetjänst av pensionsbolag, kan du jämföra avgifter och villkor i dina pensionsförsäkringar med övriga pensionsbolag. 9 av 10 svenskar kan sänka sina pensionsavgifter!

Hjälp mig!

Mäklare

Genom vårt samarbete med Mäklarofferter som är Sveriges ledande jämförelsetjänst av mäklare, kan du jämföra och hitta mäklare som passar dig och dina behov.

 

Hjälp mig!