Ni som får detta nyhetsbrev vet att Comboloan är förespråkare för att vara påläst inför mötet med långivarna. Här följer våra bästa tips som vi fått från medlemmarna!

©

Ni som får detta nyhetsbrev vet att Comboloan förespråkar att ni som besökare och låntagare har mycket pengar att spara på att vara pålästa inför mötet med långivarna. Det är inte ofta vi framhäver oss själva, men i och med att så många av er har hört av sig med uppskattande feedback, tänkte vi här tipsa om några av Comboloans nya och bästa funktioner. Under det senaste halvåret har antalet besökare mer än fördubblats, till viss del är det säkert ett resultat av att lånens betydelse ökar nu när räntorna stigit, men vi märker också tydligt genom den feedback vi får, att Comboloans nya tjänster dessutom tillför en helt ny dimension.

Genom åren har våra fördjupande räntetabeller, kalkyler och bevakningar varit väldigt uppskattade, och glädjande konstaterar vi att dessa tjänster fortsatt är lika populära, men även att flera nya funktioner kompletterat på ett bra sätt.

Förhandlade räntor:

Eftersom de officiella räntesatserna som bankerna går ut med, med få undantag är förhandlingsbara, ligger det en enorm kraft i de inrapporterade räntor som Comboloans medlemmar rapporterar in. Genom att numera också inkludera dessa i räntetabellen får man på Comboloan information som man inte kan få någon annanstans. Genom funktionen "förhandlade räntor" kan man dessutom få fram regionala räntor och vilka banker som erbjuder bäst villkor i respektive region.

Förhandlingsunderlag och min sida:
En av de mest lyckade av de senare lanseringarna på sajten är funktionen som ger besökaren ett helt unikt och skräddarsytt förhandlingsunderlag att ta med till banken. Genom att lägga in sin personliga profil, som sedan jämförs med hur andra medlemmar förhandlat (i kombination med bankernas egna uppgifter), får man en snygg PDF där det står vad man borde få för ränta! För att underlätta för er medlemmar och för att ni ska få en ännu bättre överblick över era lån och er privatekonomi har vi också utvecklat och förbättrat "min sida".

Privatlån:
Genom åren har Comboloan framförallt varit en sajt som man besökt när man varit i färd med att köpa en bostad eller när man velat se över de villkor man haft för att kunna förbättra sina räntor. Efter påtryckningar från flera besökare beslutade vi oss för att utöka Comboloans lånegranskning till att också innefatta privatlån. Många använder sig idag av blancolån för att finansiera t.ex. en renovering, nytt kök eller liknande och därför faller det sig naturligt att på Comboloan också kunna få bra information om privatlån på sajten. Klicka här och kika på vilka räntor som bl.a Wasa Kredit och GE Money Bank erbjuder.

Forumet:
Den senaste nyheten som redan visat sig oerhört uppskattad är det nya forumet. Forumet har nu varit igång i drygt en vecka och redan nu kan man på ett enkelt sätt via forumet skaffa s

Dela


2022-09-22

SBAB höjer räntan

Nya räntenivåer efter riksbankens chockhöjning

Läs hela


2022-09-21

Kostnaderna rusar, vad kan man göra med bolånen?

Hushållen går mot en utmanande vinter

Läs hela


2022-09-20

Riksbanken höjer reporäntan med 1%

Rekordhöjning av Stefan Ingves

Läs hela2022-09-20

Många väljer rörligt

SBABs kunder valde rörligt under augusti

Läs hela


2022-06-30

Riksbanken höjer reporäntan till 0,75%

Höjer med 50 räntepunkter

Läs hela


2022-05-23

SBAB höjer bolånen

Fortsatt höjda bolåneräntor

Läs hela


2022-04-29

Swedbank höjer bolånen efter räntebesked

Swedbank först ut med att justera upp boräntorna

Läs hela


2022-04-29

Riksbanken höjde reporäntan med 0,25%

Fler höjningar att vänta

Läs hela


2022-04-27

Flera experter vill höja reporäntan nu

Stor nyfikenhet inför Riksbankens räntebesked

Läs hela


2022-04-27

Analytikerna tror på fortsatt nollränta

Ovanligt osäkert läge inför Riksbankens räntebesked

Läs hela


2022-04-26

Inflationen pressar hushållen

Hushållens kostnader ökar

Läs hela


2022-03-22

Flera banker höjer boräntan

Räntan på väg upp

Läs hela


2022-03-22

Länsförsäkringar höjer sina bolåneräntor

Boräntorna upp ordentligt hos LF

Läs hela


2022-03-22

SBAB höjer bolånen med mellan 9 och 30 räntepunkter

Bolånekostnaderna har ökat enligt banken

Läs hela


2022-03-15

Nytt läge för bolånen

Hur länge håller Riksbanken emot?

Läs hela


2022-03-14

Storbankerna spår att Riksbanken höjer

Nya inflationssiffror tidigarelägger räntehöjning

Läs hela


2022-03-14

Inflationen på 4,5%

Livsmedelspriserna drivande

Läs hela


2022-02-20

Bolånen dyrare, räntan i trend uppåt

Bundna lån stiger mest

Läs hela


2022-02-10

Riksbanken höjer räntebanan

Tidigarelägger den första höjningen av reporäntan

Läs hela