Av: BolåneGryta (Ej medlem)

Hans högsta chef har gått ut i Dn o sagt att banken ska bli ÄNNU snällare den här krisen,jämfört med sist.Hans högsta chef säger oxå att banken står starkt i krisen,men välkommnar Regeringens stabilitetsplan(bara dom slipper vara först efter Swedbank att ansluta sig).Hon har synts mycket i media nu,hans högsta chef,För det GÅR BRA för banken,o Dom HAR sänkt den RÖRLIGA räntan så mycket dom bara kan(=0,5punkter...) Min bankman har gömt sig..Svarar inte längre på mail o telefon,han får inga direktiv längre säger han,uppefrån,vad han skall göra med alla som ringer o skriker om sina RÖRLIGA bolån ..Så han har valt att gömma sig..Dom andra sk bolåne-drängarana på bankens call-center svarar bara pliktskyldigt vad man dresserat dom att säga..BANKENS NAMN? Behöver jag säga det? OK,Ni vet,men för sakens skull.. SEB =SKAMBANKEN

Vill du få hjälp att förhandla dina bolån?

Comboloan - prutat bolån sedan år 2000.


Av: 5,49 Rörligt?!!!!! (Ej medlem)

Känns bekant.samma här
Av: uppsala (Ej medlem)

Du menar väl 50 punkter,men ok jag förstår vad du menar.
Av: SEBskiteridetblåskåpet (Ej medlem)

Har 3 mille i lån och goda inkomster. Allt på rörligt.Enligt comboloan tillhör jag de 21 % bästa kunderna ur förhandlingssynpunkt. Detta "vet" SEB men skiter fullständigt i att jag går till annan bank om jag inte får en bättre ränta än den ex.vis SHB erbjuder. De vill inte ens erbjuda samma!!!
Klart bevis på att direktiven från ovan lyder ; skit i kunderna, bonussystemet är viktigare...
Har bokat ett möte enbart för att köra upp den andra bankens ränta under näsan på dem,
byter nu allt till SHB, lån , fonder, aktiedepå (aktiedirekt) förutom lönekonto och sån skit som jag kan "belasta" SEB med... Kommer de sen krypande o vill ha mej tillbaka då blir det fanimej på mina villkor!
Av: Skåne (F d SEB-kund) (Ej medlem)

Bolånen genererar endast 10% av SEB 's totala intäkter enligt Falkegren på Tv. Kanske är SEB "trötta" på de resurser dessa intäkter kräver (särskilt i den situation vi har nu). Därför ligger de högre än andra banker och låter de volatila kunderna belasta konkurrenterna istället. Bara en hypotes.
Av: Cristoffer (Medlem)

äh, sluta gnäll på er, byt bank om ni är missnöjda. Den bästa banken är den som ger DIG dom bästa villkoren. Är det någon annan bank så byt! oavsett vad som står på skylten.
Av: Arg snart fd kund (Ej medlem)

min bankman gömde sig även ett par dagar och svarade sedan:

"Vi tror på en kraftig sänkning av räntan inom en snar framtid och att räntan fortsätter ner under 09. "

jaha...tänker jag...vad rör det mig...ALLA tror på en kraftig sänkning det enda jag bryr mig om är ju MIN ränta .... suck.

//C
Av: MH (Medlem)

Varför är ni kvar som kunder, gillar ni att plågas? Eller vill ni bara spy galla över en bank som ni anser gjort er orätt?
Av: Marten (Ej medlem)

Gnäll är konstruktivt. Verkar vara ett mönster. 5,55% på rörligt trots de senaste ändringarna på 3-månaders. De hör väl av sig. HB 5,04 på hemdsidan. Skillnad det.
Av: Ken (Ej medlem)

Var på banken idag.
SEB har tagit bort den rörliga räntan . Den ränta som alla har är den som var efter senaste sänkningen,Det har varit 3-4 sänkningar på 3 mån. sedan dess. Snart sänker SEB 3 mån räntan och då är det dags att byta till tex 3 mån. ränta eller Byta bank genast.
Konstigt att inte informera kunderna.Av: Linda (Medlem)

Vad menar du med ditt inlägg KEN? jag förstår inte!!!!!

Skriv ett svar

Ej inloggad

Tillbaka till forumet