Vill du se över ditt bolån eller vilka alternativ som finns på marknaden? Comboloan hjälper dig jämföra bolån och omförhandla ditt befintliga.

Ska du ska en köpa bostad eller bara flytta? Då kan det vara bra att se över vilka alternativ som finns på bolånemarknaden. Det gäller oavsett om du vill ta ett helt nytt lån till bostadsköpet eller bara lägga om ditt befintliga lån för att få bättre ränta. Det är viktigt att jämföra olika banklån innan du bestämmer dig för vilket som är rätt för dig.

Bli medlem i Comboloan som 19 000 andra och ställ olika banker mot varandra för att hitta bästa villkoren och lägsta räntan. Det är givetvis helt kostnadsfritt. Vi har funnits sedan 2000 och hjälper dagligen våra medlemmar med att sänka sina månadskostnader och hitta nya lösningar. Få det beslutsstöd du behöver när du ska ansöka om ett nytt bolån eller lägga om ditt befintliga. Hitta ett bättre lån med oss.

Detta hjälper vi dig med

Banker och långivare kan ge olika kunder varierade ränteerbjudanden och villkor. Det är helt enkelt för att besluten är grundade i deras egen riskbedömning. Därför bör du alltid scanna marknaden ordentligt innan du bestämmer för vilket bolån som är rätt för dig att ansöka om.

Hos Comboloan kan du antingen jämföra lånealternativ själv eller låta oss hjälpa dig att hitta den bästa räntan för dig. Vi minimerar risken att flera kreditupplysningar tas i ditt namn och därmed sänker din kreditvärdighet. Genom att vända dig till oss kan du jämföra lån hos många banker och långivare – samtidigt och helt kostnadsfritt. Det ger dig ett bättre underlag att basera ditt beslut på.

Ta reda på vilka lånealternativ du har

Hur mycket pengar har du att lägga på ditt bostadsköp? När du köper bostad sker ofta betalningen i två delar. Den första delen är kontantinsatsen och den andra delen kallas för bottenlån. Kontantinsatsen brukar ligga på 15% av bostadens pris och denna betalar du själv. Resten kan du låna pengar till. Med hjälp av Comboloan och vår samlade erfarenhet kan du snabbt få reda på hur mycket du har råd med och dessutom räkna ut vad du har kvar att leva på i månaden. Kostnader som tillkommer när du köper hus är till exempel:

  • Eventuellt renoveringsbehov
  • Tomträttsavgäld
  • Fastighetsskatt
  • Lagfart
  • Pantbrev

Våra kalkyler är speciellt designade för att snabbt hjälpa dig hitta rätt. När du vet hur mycket du kan låna och till vilka förutsättningar, kan du på ett enklare sätt ringa in vilka bostäder som blir intressanta. Det är inte förrän efter en ordentlig kostnadsberäkning med Comboloans verktyg som du vet säkert att du har råd med en viss bostad. Börja jämföra bolån med oss redan idag.

Ta kontroll över ditt bolån – med Comboloan

Ibland lönar det sig att lägga om eller lösa ett bolån. Har du tagit ett lån med bunden ränta kan du tjäna på att lösa lånet och betala räntekompensation. Om du vill se över ditt nuvarande lån kan du göra det hos oss på Comboloan. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan direkt via vår hemsida.

Hos oss kan du även få hjälp med förhandling av ditt bolån helt kostnadsfritt. Detta är perfekt för dig som vill att någon annan sköter omförhandling eller upphandling gällande dina lån.

Comboloan vill vara en plattform där du kan få beslutsstöd när det kommer till bolån och räntekostnader. Det stärker dig som konsument på bolånemarknaden. Ta kontroll över dina lån och sänk dina månadskostnader med vår samlade expertis.